Договір Петлюра – Пілсудський 1920 року - Кучерепа, Микола (Літопис Волині, 2019)
В статті досліджуються проблеми, пов’язані із укладанням у квітні 1920 р. політичної і військової конвенції між урядами Української Народної Республіки і Другої Речі Посполитої. Наведено конкретні приклади із переговорного процесу між українською дипломатичною місією і представниками польського уряду. Вказано на наслідки досягнутих домовленостей, їх міжнародне значення і зроблено відповідні висновки.