У боротьбі за українську державність: 1917–1991 рр. - Баран , Володимир (Літопис Волині, 2019)
У статті висвітлюються основні етапи боротьби українського народу за відстоювання принципів свободи і демократії, за здобуття незалежності й створення власної держави упродовж 1917–1991 рр.