ВІЗАНТІЙСЬКА СТРАТЕГІЯ У ДОСЛІДЖЕННІ ЕДВАРДА ЛЮТТВАКА (РЕЦЕНЗІЯ НА КНИГУ Е. ЛЮТТВАКА «СТРАТЕГІЯ ВІЗАНТІЙСЬКОЇ ІМПЕРІЇ») - Вітенко, Микола (Літопис Волині, 2025)
ВІЗАНТІЙСЬКА СТРАТЕГІЯ У ДОСЛІДЖЕННІ ЕДВАРДА ЛЮТТВАКА (РЕЦЕНЗІЯ НА КНИГУ Е. ЛЮТТВАКА «СТРАТЕГІЯ ВІЗАНТІЙСЬКОЇ ІМПЕРІЇ»)