Маловідома сторінка історії Першої світової війни на Волині - Гулько, Геннадій; Якименко, Микола (Літопис Волині, 2017)
У час 100-річчя трагічних подій на Червищанському плацдармі є необхідність силами громадськості продовжувати облагородження військових поховань на Камінь – Каширській землі]. Варто також опікуватися збереженням й інших російських, німецьких та австро – угорських військових поховань і в інших регіонах області. Тим самим ми, згідно загальноприйнятих європейських традицій, засвідчимо свою повагу до тисяч переважно безіменних жертв Першої світової війни, які полягли століття тому в жорстоких боях на нашій волинській землі.