Круглий стіл. Червищанський плацдарм - Бондаренко, Геннадій (Літопис Волині, 2017)
Круглий стіл проводився у клубі села Тоболи, де були присутні депутати сільської ради місцеві жителі та учні школи. По завершенні круглого столу учасники прийняли звернення, засуджуючи війну і використання зброї масового знищення.