РЕЦЕНЗІЯ НА КОМПЛЕКСНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ «УКРАЇНА СОБОРНА У БОРОТЬБІ ЗА ДЕРЖАВНУ НЕЗАЛЕЖНІСТЬ 1917 – 1923 РР.», ЗДІЙСНЕНЕ НАУКОВЦЯМИ ЧОТИРЬОХ ПРОВІДНИХ НАУКОВИХ УСТАНОВ УКРАЇНИ - Стрільчук, Людмила (Літопис Волині, 2024)
РЕЦЕНЗІЯ НА КОМПЛЕКСНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ «УКРАЇНА СОБОРНА У БОРОТЬБІ ЗА ДЕРЖАВНУ НЕЗАЛЕЖНІСТЬ 1917 – 1923 РР.», ЗДІЙСНЕНЕ НАУКОВЦЯМИ ЧОТИРЬОХ ПРОВІДНИХ НАУКОВИХ УСТАНОВ УКРАЇНИ