Візантійські монети та їхні «болгарські» і «латинські» імітації на Волині в контексті проблем грошового обігу у Східній Європі (за матеріалами Любомльського краєзнавчого музею) - Гурульова, Віра; Мусін, Олександр; Остап’юк, Олександр (Літопис Волині, 2019)
Стаття про монети візантійського походження у середньовічному грошовому обігу Волині, які представляли східноєвропейські гроші як імітації «болгарські» та «латинські» XII – першої половини XIV ст. Вони стосуються «безмонетного періоду» в історії вітчизняної нумізматики. Дослідження проведено на основі колекції Любомльського краєзнавчого музею.