Сповідь освітянки. Рец. на кн.: Кондратович О. П. На перехрестях долі. Спогади. – Луцьк : Надстир’я, 1016. – 328 с. - Бондаренко, Геннадій (Літопис Волині, 2017)
Сповідь освітянки. Рец. на кн.: Кондратович О. П. На перехрестях долі. Спогади. – Луцьк : Надстир’я, 1016. – 328 с.