Особливості методики викладання історії та суспільствознавчих дисциплін в закладах освіти - Кінд-Войтюк, Наталія (Літопис Волині, 2019)
У статті розкрито проблеми і методику викладання суспільствознавчих дисциплін у школі. З’ясовано державну політику реалізації реформи навчання суспільствознавчих дисциплін та громадянської освіти у школі, нових ключових понять громадянської освіти.