Історія Волині в творчих здобутках Євфимія Сіцінського - Трембіцький, Анатолій (Літопис Волині, 2019)
В статті висвітлено значний вклад відомого історика, етнографа і краєзнавця України Євфимія Сіцінського, як бібліо- і історіографа, у вивчення та популяризацію історії Волинського краю, подана коротка характеристика його маловідомих праць із життя населення Волині.