Правове регулювання торгово-промислової діяльності в містах Волинської губернії в кінці XVIII – середині ХІХ ст. - Карліна, Оксана (Літопис Волині, 2019)
У статті розглянуті правові аспекти торгово-промислової діяльності у містах Волинської губернії Російської імперії наприкінці XVIII – у середині ХІХ ст.